Over ons

3DWise is een Nederlandse start-up die is opgericht in 2018. Het is een jong en innovatief bedrijf dat zich voornamelijk bezighoudt met 3D-printen, maar daarnaast ook CAD-tekeningen maakt. Hiermee kunnen schetsen worden omgezet in prototypes en/of volwaardige producten. Wij zijn gefascineerd over de opkomst van het 3D-printen, omdat deze techniek het mogelijk maakt om een groot scala aan ideeën op een snelle manier te realiseren. Dit draagt bij aan onze doelstelling om 3D-printen toegankelijk te maken voor iedereen!

Wij zijn niet alleen actief in Nederland, maar krijgen opdrachten van over de hele wereld. Dus heb je een onderdeel of model dat moet worden geprint? 3DWise kan dit voor je verzorgen! Wij beschikken over meerdere 3D-printers, waarmee producten in de hoogste kwaliteit en nauwkeurigheid geprint kunnen worden. Heb je hulp nodig bij het ontwerpen van je model? Dan helpen wij je graag, zodat jouw project op de best mogelijke manier uitgevoerd kan worden.

Bezoek onze 3D Printservice of 3D Ontwerpservice pagina eens om te kijken of wij je van dienst kunnen zijn. Of bezoek onze webshop om ons eigen assortiment te bekijken!